Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

  ​Kedves nóta és operett kedvelők!

 

Szeretett családom, barátaim és pártfogóim kitartó támogatásának köszönhetően 2020- ban ünnepelem előadóművészi pályám

 

30 éves jubileumát.

 

Arra készültem, hogy egy emlékezetes helyszínen (BM Duna Palota) egy nagyszabású élőzenés koncerttel ünneplem meg a jeles évfordulót az Ön és vendége társaságában. Sajnos, mint annyi más kulturális eseményt, a koronavírus járvány miatti szigorítások ezt is meghiúsították, és természetesen jómagam is azt tartom,hogy az egészségvédelem fontosabb.

Ezért arra a döntésre jutottam hogy pályafutásom legkedveltebb dalaiból összeállítok egy dupla CD-albumot. Amelyen helyet kapnak opera- és operett részletek, hazafias dalolok, népdalok, magyar nóták, cigány dalok egyaránt.

Természetesen míg egy műsort költségeihez hozzájárulhat a jegybevétel ehhez a kedvezményezéshez is meg kell találnom a pénzügyi forrást.

Mivel és tudnám honorálni támogatói anyagi segítségét?

A CD melléklete lesz egy kis füzet melyben feltüntetem, hogy egy-egy adott dal kinek a választása volt a szponzoraim közül. Ebben a mellékletben helyet kaphat a cége logója, igény szerint internetes elérhetősége is (weboldal, email cím).

Kérem ha az ötletem elnyerte tetszését, "fogadjon örökbe" egy dalt kínálatból, és anyagi lehetőségeihez mérten támogassa a CD és a melléklet megjelenését.Abban a reményben, hogy a tervem megvalósul.

Szeretettel nyújtom majd át Önnek a jubileumi CD ajándék példányát.

Martfű 2020. november 10.

 

Tisztelettel:

Sülyi Károly

 

nevtelen.png

"Fogadj Örökbe" egy dalt